Anmälan MTB Nybörjare Steg 1, Skåne

Anmälan MTB Nybörjare Steg 1, Skåne

Skriv MTB Ny i meddelandefältet och uppge ditt telefonnummer!

När vi fått din anmälan kommer vi skicka en faktura till dig. När den är betald är du garanterad din plats på kursen.

Om- och avbokning

Med tanke på Corona så är det lätt för dig att omboka eller avboka. Det är bara att kontakta oss om det är så att du känner dig krasslig så löser vi det på ett bra sätt för just dig. Eftersom vi är justa med av- och ombokning så skulle vi vara superglada om du endast nyttjar detta för just Corona.
Vi försöker alltid vara tillmötesgående när det gäller förhinder och oftast går det att lösa med ombokning, presentkort eller onlinelösningar. Skulle du ändå behöva avboka kursen så är vi glada om du gör det så fort som möjligt. Om du avbokar kursen 2 dagar eller 1 dag innan kursdatum tar vi ut en avgift då vi har mycket svårare att hinna få in någon i ditt ställe. Då får du tillbaka kursavgiften minus 500 kr.
Du kan överlåta din plats till någon annan. Men då behöver du meddela oss så vi vet vem det är som kommer istället för dig.

Inställd kurs

Om kursen ställs in så återbetalas hela kursavgiften, om du inte kan eller vill gå vid ett annat tillfälle.
Vi kan komma att ändra plats inom närområdet om vädret skulle påverka vald kursplats. Vi kan ändra kursdag och tid om vädret skulle bli riktigt dåligt. Exempelvis snö, is, mycket stark vind eller kraftigt regn. Vi vill att du ska ha en så bra kursupplevelse som möjligt och vädret är en faktor som bidrar till helhetsupplevelsen. Kurs i hällregn är sällan bästa förutsättningen för att lyckas…
Det krävs minst 3 deltagare för att kursen skall bli av.

Ditt ansvar

Vi är utbildade i första hjälpen och har alltid med oss ett första hjälpen-kit på våra kurser. Men kom ihåg: din åkning och din säkerhet är först och främst ditt ansvar!