Bikes n´ Brains clinics

Det här är clinics som baseras på vårt egna koncept Back 2 Basic Riding med fokus på rideskills, bikeskills och mindskills.
Come flow with us!

Flow är ditt bästa tillstånd. I ditt bästa tillstånd flyter allt och du är ett med det du gör. Tänk dig hur du, cykeln och terrängen är ett. Det är som att kroppen och cykeln tillsammans vet vilken väg de ska välja för en smooth ride ner. Låter det najs? Då är det här clinics här för dig!

Vi ger dig nycklarna för att du ska kunna hitta ditt flow! Oavsett om du är total rookie eller har tävlat i Enduro så kommer våra clinics ge dig förutsättningar för att skapa mer trygghet eller fart i din åkning.

Johan Johannesson, Totalsegrare i Masterklassen ESS 2019, flerfaldig medaljör i Enduro-SM, certifierad coach och utbildad i TAG-teach.

Feedback på Johan som instruktör och kursledare:
Närvarande, kompetent, inspirerande och pedagogisk. Anpassar lärande efter individ och förmåga på ett enkelt och engagerat sätt.
Johan kommer att dela med sig av flera av sina vinnande tips och trix.

Det här är clinics med ett helt nytt träningstänk och inställning till det vi gör. Det handlar om helheten där de tekniska färdigheterna i din åkning är lika viktiga som dina mentala skills och bike skills. I Back 2 Basic Riding finslipar vi grunderna för vi tror att precision är början till flow som leder till ännu mera cykelglädje!

I små grupper om endast åtta deltagare på två instruktörer kommer det finnas gott om utrymme för personlig feedback och anpassning av träningen.
Var beredd på unik clinics som kommer att utmana och framförallt utveckla och göra dig till en smartare och säkrare utförsåkare!


2 svar på ”Bikes n´ Brains clinics”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *