Mtb-kurs Blå, 25/4, Falun

Blå

Träffa andra likasinnade och lär dig att hantera både cykeln och dig själv bättre i varierande terräng. I små grupper om 6 deltagare, och med en tillåtande atmosfär, finns det tid till både frågor, diskussioner och skratt, utöver all praktisk träning.
Vårt koncept Back 2 Basic Riding gör dig till en tryggare, säkrare och snabbare mtb-cyklist! Se vad andra har att säga om våra kurser här!

Mountainbike är världens roligaste sport! Låt oss hjälpa dig att skapa ännu mera glädje.

För vem?
Den här mtb-kursen Blå, är som gjord för dig som redan åkt en del stig men fortfarande ibland känner dig som en nybörjare. Du behöver bli lite mer säker på hur du ska göra ute i terrängen. Du vill bli tryggare på cykeln, lära dig bromsa, ta dig över hinder och du vill ha verktyg för att klara lite trixigare terräng. Läs mer om blå nivå här!

Hur?
Lektionen inleds med praktiska tips inom områdena bike skills (mektips) och ride skills. Vi övar på en enkel yta först och tar oss sedan ut i skogen för att öva desamma i ”verkligheten”.

När?
Lördag 25/4
9.00 – 13.00
Var?
Falun.
Exakt plats meddelas senare.
Antal platser
6 st

Pris:
1250:-

Anmälan
Öppen t o m måndag 20/4.


Låt oss få dig att glänsa!

“En superbra kurs! Jag fick med mig bra verktyg hem både för hur hantera mentala utmaningar i tävlingssituationer och träningen. Samtidigt som hands-on tips för hut jag tekniskt kan utveckla min cykling.” – Kursdeltagare vid Isaberg

”Bikes n Brains är en gamechanger, detta är vad cykel Sverige behöver”
– Kursdeltagare vid Isaberg

[alg_back_button]