Mtb-kurs Röd 25/4 Falun

Röd

Träffa andra likasinnade och lär dig att hantera både cykeln och dig själv bättre i varierande terräng. I små grupper om 6 deltagare, och med en tillåtande atmosfär, finns det tid till både frågor, diskussioner och skratt, utöver all praktisk träning. Vårt koncept Back 2 Basic Riding gör dig till en tryggare, säkrare och snabbare mtb-cyklist! Se vad andra har att säga om våra kurser här!

För vem?
Den här mtb-kursen röd, är som gjord för dig som vågar köra lite fortare och som känner dig ”rätt så” trygg i brötigare och brantare terräng, både nedförs och uppförs. Ibland så ramlar du hellre än att du kliver av, du vill ta dig över svårare hinder och även våga ”droppa”. Kursen är till för dig som vill känna mer trygghet och uppleva mer kontroll på svårare stigar med trixigare terräng, klurigare svängar och ett och annat hopp. Läs mer om våra nivåer här!

Hur?
Lektionen inleds med praktiska tips inom områdena bike skills (mektips) och ride skills. Vi övar på en enkel yta först och tar oss sedan ut i skogen för att öva desamma i ”verkligheten”.

När?
Lördag 25/4.
15.00 – 19.00

Var?
Falun.
Exakt plats meddelas senare.

Antal platser
6 st

Pris:
1250:-

Anmälan
Öppen till måndagen 20/4.


Låt oss få dig att glänsa!

“En superbra kurs! Jag fick med mig bra verktyg hem både för hur hantera mentala utmaningar i tävlingssituationer och träningen. Samtidigt som hands-on tips för hut jag tekniskt kan utveckla min cykling.” – Kursdeltagare vid Isaberg

”Bikes n Brains är en gamechanger, detta är vad cykel Sverige behöver”
– Kursdeltagare vid Isaberg

[alg_back_button]